Je li roba koja je prikazana na stranici stvarno dostupna?

Obično da, ali osim robe koja je u trenutnoj prodaji, neke proizvode nabavljamo po individualnoj narudžbi. Čak i ako se roba nalazi neposredno u skladištu, odgovor na pitanje hoćemo li narudžbu poslati istog dana ovisi o mnogim drugim čimbenicima, zato je od stanja u skladištu važnija informacija o predviđenom roku slanja pošiljke.
Na stranici svakog proizvoda nalazi se tablica s detaljnim datumima realizacije narudžbe koji ovise o naručenom broju komada.
Tablica obuhvaća stanje u skladištu, rezervacije robe za ostale narudžbe, raspored isporuka, vrijeme kada kuriri preuzimaju pošiljke i ostala pitanja.

Imamo napredni, namjenski sustav upravljanja skladištem koji je elektronički povezan s našom internetskom stranicom i online sustavima nekih naših dobavljača.

Pravovremeno smo realizirali 96.07% narudžbi iz trenutne ponude i 3.83% uz maksimalno jednodnevno kašnjenje.
U slučaju proizvoda koje smo nabavili individualno, pravovremeno smo realizirali 98.2% narudžbi i 1.8% uz maksimalno jednodnevno kašnjenje.

Bez komplikacija s dostupnošću robe realizirali smo 99.97% narudžbi iz trenutne ponude i 100% narudžbi nabavljenih individualno.
Samo 0.03% narudžbi je poništeno zbog nedostatka robe i nedostatka alternativnih prijedloga.

Trenutnu ponudu čine proizvodi iz našeg skladišta u kojem se sada nalazi 66898 artikala koji se mogu odmah poslati, kao i proizvodi iz skladišta dobavljača
s kojima imamo integriran informatički sustav i fiksni raspored dostava (skoro svaki dan), što zajedno s našim skladištem daje69965 proizvoda u ponudi.

Narednih 20898 artikala su proizvodi koje nabavljamo po individualnoj narudžbi.

98.45% narudžbi se odnosi na proizvode iz trenutne ponude, a 1.55% proizvoda nabavljamo individualno.

Sada surađujemo s 152 dobavljača.


Podaci na temelju generiranih online statistika za razdoblje: 4.6.2022 - 5.7.2022.


Upss.. twoja przeglądarka nie obsługuje canvas

Pogledajte više informacija i statistiku o pravovremenosti realizacija narudžbi.

Natrag